A nyugalom szigete a Nagyerdőn …

 

A Dér utca, Debrecen Nyulas városrészben található, mintegy 200 méter távolságra a Nagyerdőtől. (TÉRKÉP

Régen legelő volt, lóversenypálya, sport-, majd katonai repülőtér volt itt. Határában népvándorláskori és még régebbi sírokat találtak.

Kimondható, hogy a leendő ingatlan tulajdonosok „tudatos vásárlók”, akiknek nagyon fontos otthonuk lokációja. Mivel karnyújtásnyira fekszik Debrecen város tüdeje a Nagyerdő, ezért az mindent meghatároz: friss, oxigéndús, tiszta levegő, csend, nyugalom, madárfütty.

A telek oly módon került kialakításra, hogy az, az egyébként sem nagy belső forgalomtól is elzárva, szigetként ékelődik be a környező telkek közé.

Tervezéskor a barátságos, környezetbe illeszkedő, elegáns, kényelmes lakások építése, lehetőség szerinti privát életterek létrehozása volt a fő irányelv. Ennek elérését garantálja a legmodernebb hang gátló építőanyagok használata.
 
Tervezés során az alapkoncepció az volt, hogy beépítésre kerüljenek azok a modern technológiák, melyek az üzemeltetés során a tulajdonos számára jelentős  energia megtakarítást eredményeznek.
A lakásbelsők kialakításakor, már a burkolatok és a szaniterek kiválasztásában is maximálisan érvényesülni fog, a jövendő lakók saját ízlésvilága.

A belső enteriőr egyéni elvárásoknak megfelelő kialakításában érdemes lehet egy lakberendező tanácsait is megfontolni. Ajánlásunk: www.liartdesign.hu

Az épülő házak a legenergiatakarékosabb kondenzációs kazánokkal lesznek felszerelve, melyek jelentős megtakarítást jelentenek a fűtési szezonban. Nyílászárói 3 rétegű üvegezéssel lesznek ellátva.  

A külső falszerkezet az egyik legjobb hőszigetelési tulajdonsággal rendelkező téglából épül: Wienerberger Porotherm 30 Klíma, mely 41 %-kal jobb hőszigetelő képességű, mint a hasonló nútféderes tégla.

Reméljük sikerül megtalálni az Ön igényének megfelelő lakást.

Eredményes böngészést kíván a beruházó: ProWatt Invest Kft.2018. január